Selecteer provincie

Aannemer Geveke Bouw BV

Vergelijk Aannemers Eelde

Waarom gelijk een keuze maken? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een bedrijf in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare aannemers uit Eelde 

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Aannemers werkzaam in Eelde en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Machlaan 35
9761TK Eelde
Drenthe
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:

Geveke Bouw
Geveke Bouw neemt de verantwoordelijkheid bij de meest uiteenlopende projecten voor de bouw en renovatie van zowel overheids- als andere gebouwen. Efficiëntie, effectiviteit en gedegenheid zijn bij ons kernbegrippen, zonder dat er daarbij aan flexibiliteit ingeboet wordt. Die kwaliteiten zijn onder andere te danken aan een gedegen bedrijfsbureau en de eigen engineering. Uiteraard vormen de strenge normen van onze ISO en VCA certificering de leidraad bij alle werkzaamheden. Een succesvolle afronding van een project is daardoor gegarandeerd. Bovendien heeft Geveke - als onderdeel van de Koop Groep - de mogelijkheid van uitgebreide financiële en civieltechnische ondersteuning.

Teamwork in bouwen en aanbesteden
De mensen die Geveke Bouw in haar gelederen heeft, voelen zich sterk bij de opdrachten betrokken. Mensen die vinden dat meedenken onmisbaar is en daardoor zorgen voor toegevoegde waarde aan een project. Wij worden het liefst in een zo vroeg mogelijk stadium ingezet bij uw denkproces. Zo kunnen wij samen met u op de beste wijze, de meest efficiënte aanpak voor een project ontwikkelen.

Onze medewerkers zijn ondergebracht in bouwteams en teams aanbestedingswerken. Door op deze wijze in te spelen op de ontwikkelingen in de markt, is de Geveke-organisatie in staat om op twee manieren te werken.

Bouwen vanuit individueel vakmanschap
Kennis over de markt, materialen en de timing van het bouwproces, dat is de toegevoegde waarde van onze bouwteams. Iedereen denkt bij dit proces steeds vanuit zijn eigen discipline mee. Wanneer onze specialisten in een vroeg stadium bij uw project worden betrokken, zijn zij zo in staat om een bijdrage te leveren die leidt tot een prima prijs-kwaliteitsverhouding.

Aanbesteden vanuit ruime marktkennis
Bij de aanbesteding speelt de prijs vanzelfsprekend nog steeds een grote rol. Geveke is meer dan bekend met het aanbestedingstraject en heeft in de loop der tijd veel ervaring opgedaan met deze werkwijze. Ook beschikken wij over een ruim inzicht omtrent de manier van denken en werken van de verschillende spelers in de markt (van vergunningverleners tot aan architecten etc). Een voorspelbare werkwijze op basis van heldere afspraken staat garant voor een soepel verloop van het project.

Doelgroep:
Particulieren

Diensten:
Onderhoud, Renovatie, utiliteitsbouw

Specialisatie:
woningbouw

Aangesloten bij / Certificering:
ISO 9001 , FSC- en PEFC certificering, VCA, VCA**