Selecteer provincie

Aannemer Wopereis Aannemersbedrijf & Bouwbedrijf

Vergelijk Aannemers Borculo

Waarom gelijk een keuze maken? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een bedrijf in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare aannemers uit Borculo 

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Aannemers werkzaam in Borculo en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Bosberg 19
7271LE Borculo
Gelderland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0545-274578

fax : 0545-274890
mobiele telefoon: 0651650811

Wat wij doen:
Aannemersbedrijf Wopereis is gevestigd in Borculo en is een zelfstandige onderneming met bijna 40 jaar ervaring in de bouwsector.

U kunt bij ons o.a. terecht voor het uitbreiden van uw woning of bedrijfspand, het aanbouwen van een garage of carport, een kap op een plat dak, een serre, een veranda, een dakkapel, het monteren van kunststof kozijnen tot en met het vernieuwen van uw badkamer of keuken.

Heeft U ideeën, plannen, wensen en dromen, maar weet u niet hoe u deze kunt toepassen in uw bestaande situatie? Geen probleem, in een persoonlijk gesprek inventariseren wij deze ideeën, plannen, wensen en dromen, houden rekening met de technische mogelijkheden en vertalen dat alles naar een maatgericht advies met een bijpassende offerte. Geen offerte op een A-4tje maar een uitgebreide offerte die op een transparante wijze met u besproken wordt. Alle materialen en werkzaamheden staan omschreven en er wordt ruimte geboden voor eventuele eigen werkzaamheden.

Terwijl uw opdracht gestalte krijgt, denken wij met u mee en regelen voor u het hele bouwtraject. Als opdrachtgever heeft u te maken met één aanspreekpunt waardoor zowel tijdens de voorbereiding als tijdens het bouwproces bijsturing of aanpassing mogelijk en snel uit te voeren is.

Laat ons uw ideeën, plannen, wensen en dromen combineren met ons vakmanschap en onze kennis en ervaring. Laat uw droom uitkomen en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Aannemersbedrijf Wopereis is een allround bedrijf op het gebied van alle voorkomende timmer- en metselwerken. Deze variëren van onderhoudswerkzaamheden zoals het repareren van een dakgoot, tot het uitbreiden of renoveren van woningen en bedrijfspanden. Ter ondersteuning van onze werkzaamheden maken we gebruik van onze machinale timmerwerkplaats.

De visie van aannemersbedrijf Wopereis is gebaseerd op kennis, vakmanschap, creativiteit, flexibiliteit, ondernemerschap en een grote mate van betrokkenheid. Hierdoor worden logistiek en planning, materialenkennis, vakmanschap, inzicht in bouwprocessen, snelheid en kwaliteit in elk project gewaarborgd. Deze factoren, gecombineerd met een persoonlijke benadering en een transparante wijze van offreren, vormen de kracht van ons bedrijf.

Deze kracht speelt tijdens het hele bouwtraject een bepalende rol. De belangen van onze klanten, waarbij ook rekening wordt gehouden met de financiële mogelijkheden, staan voorop.
Service:
Aanbouw / verbouw, Aanvraag bouwvergunning / sloopvergunning, Bouwtekening / constructietekening, Complete aanbouw plaatsen, Installatiewerk, Plafond, Ramen / deuren

Service:
Geen voorrijkosten, Gratis advies, Gratis offerte

Toegankelijkheid:
Begane grond, Gehandicaptenparkeerplaats, Honden toegestaan

Diensten:
Aanbouw / verbouw, Herbouw, Nieuwbouw, Schadeherstel

Specialisatie:
Aanvraag bouwvergunning / sloopvergunning, Badkamer, Beglazing, Bouwadvies, Bouwtekening / constructietekening, Complete aanbouw plaatsen, Dakbedekking, Dakgoot, Dakkapel, Dakterras, Dakwerk, Funderingsherstel, Garage / carport, Gevelrenovatie, Installatiewerk, Isolatie, Kelder, Keuken, Kozijnen, Metselwerk, Onderhoud, Open haard, Plafond, Ramen / deuren, Regenpijp, Renovatie, Restauratie, Rolluiken, Schouw, Schuifpui, Serre, Sloopwerk, Stutten van gevel, Tegelwerk, Terras / balkon, Timmerwerk, Toilet, Trap / balustrade, Vloer, Zolder

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren