Selecteer provincie

Aannemer Nuvelstijn Installatiebedrijf

Vergelijk Aannemers Giessen

Waarom gelijk een keuze maken? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een bedrijf in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare aannemers uit Giessen 

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Aannemers werkzaam in Giessen en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Industrieweg 20
4283GZ Giessen
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.nuvelstijn.nl

[email protected]

Wat wij doen:
Welkom bij Installatiebedrijf "Nuvelstijn"

Installatiebedrijf Nuvelstijn is nog een écht familiebedrijf. Het bedrijf is opgericht in maart 1973 door Hans Nuvelstijn sr. Het bedrijf in al die jaren uitgegroeid tot een zeer betrouwbaar en gerenommeerd installatiebedrijf in de regio Land van Heusden en Altena. Naast onze persoonlijke adviezen, staan wij bekend om onze uitstekende servicediensten. Als het gaat om storingen van CV-installaties, lekkages, of elektrastoringen deze behandelen wij altijd met voorrang en worden indien mogelijk nog dezelfde dag verholpen. Installatiebedrijf Nuvelstijn is zowel actief in de particuliere als in de zakelijke markt.

Wij leveren vakwerk, service, en onderhoud op veel werkterreinen. Voor alle installatiewerkzaamheden in en rondom uw woning of bedrijfspand staan wij voor u klaar. Verder verzorgen wij duidelijk gemaakte offertes voor u, wij maken afspraken, en zorgen voor tijdige oplevering conform uw wensen.

Door specifiek gerichte cursussen en opleidingen is de vakkennis van ons bedrijf up-to-date en ontwikkelen wij ons tot specialisten op de hierboven genoemde werkzaamheden.
Ook werken wij al vele jaren voor gerenommeerde aannemers en woningbouwverenigingen waar wij deze werkzaamheden dagelijks voor mogen uitvoeren.

Wij hanteren een 24 uurs-service. Dat wil zeggen dat wij bij storingen dag en indien erg veel spoed zelfs 's nachts voor u klaar kunnen staan. U kunt ons overdag bereiken tijdens kantooruren ( ma t/m vrijdag van 07.30 uur - 17.30 uur) op ons zakelijke telefoonnummer

" 0183 - 301394 "

Op werkdagen kunnen wij u uitvoerig van dienst zijn voor inlichtingen of met diversen documentatiematerialen. Ook maken wij graag met u een afspraak bij ons op de zaak of bij u thuis.
Op onze website zult u zien dat wij u op het gebied van installatiewerkzaamheden zeer veel te bieden hebben.
Tevens heeft u op deze website de mogelijkheid om via diversen links naar relevante bedrijven en instanties te gaan, zodat u in staat bent om u reeds van tevoren uitgebreid te oriënteren.Openingstijden:
Maandag : 09:00 - 17:30
Dinsdag : 09:00 - 17:30
Woensdag : 09:00 - 17:30
Donderdag : 09:00 - 17:30
Vrijdag : 09:00 - 17:30
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenService:
24-uurs service, Gratis advies, Online offerteaanvraag, showroom, webshop

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Specialisatie:
Combiketel, CV ketel, Decorradiator, Designradiator, Hoog Rendement (HR) ketel, Moederhaard, Radiator, Sanitair, Thermostaat, Ventilatie, Warmtepomp, Waterleiding, Zonne-energie

Diensten:
Installatie, Onderhoud, Onderhoudscontract, Reparatie, Storingsdienst, Verhuur

Merken:
Nefit, Radson, Remeha