Selecteer provincie

Aannemer Tasche Stalen Trappen

Vergelijk Aannemers Albergen

Waarom gelijk een keuze maken? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een bedrijf in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare aannemers uit Albergen 

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Aannemers werkzaam in Albergen en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Eenhuisstraat 6
7665PZ Albergen
Overijssel
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Voor allerlei op maat gemaakte trappen
Zowel in- als outdoor.

Wat wij doen:
Tasche is een familiebedrijf welke reeds 75 jaar actief is in de staalbouw en de stalleninrichting. Door jarenlange inzet en klantgericht werken is Tasche uitgegroeid tot een bedrijf met 55 werknemers in diverse bedrijfstakken.

Tasche heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in drie onderdelen, Tasche Staalbouw, Tasche Stalen Trappen en de Landbouwmechanisatie. De staalbouw- en trappenafdelingen zijn gevestigd in Albergen en de landbouwmechanisatie in Fleringen.

Tasche Staalbouw is een familiebedrijf dat zich al 75 jaar tot de bekende staalbouwers mag rekenen en is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de montage van staalconstructies.

Met ongeveer 45 medewerkers worden zowel complete projecten uitgevoerd voor opdrachtgevers, architecten, bouwbureaus en aannemers. Hierbij staat maatwerk, efficiency, veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel.

Tasche Stalen Trappen is sinds 15 jaar actief is in de trappen- en hekkenbouw. Door jarenlang inzet en klantgericht werken is Tasche Stalen Trappen uitgegroeid tot een bedrijf met 10 werknemers. Tasche trappen is gespecialiseerd in het leveren en monteren van op maat gemaakte trappen, bordessen, hekken en balustraden. Door klantspecifiek te werk te gaan kan voor elk probleem een passende oplossing worden gevonden.

Tasche landbouwmechanisatie en stalinrichting is een gespecialeerde tak binnen het bedrijf. Binnen deze tak worden de in- en verkoop verzorgt van landbouwmachines, het onderhoud aan de machines en de stalinrichting verzorgt.Producten:
Hekwerken

Diensten:
Onderhoud, Ontwerpen, Verkoop

Aangesloten bij / Certificering:
Metaalunie, VCA, SNS