Aannemer Meer Bouw- en Aannemingsbedrijf vd

Vergelijk Aannemers Kamerik

Waarom gelijk een keuze maken? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een bedrijf in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare aannemers uit Kamerik 

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Aannemers werkzaam in Kamerik en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Van Teylingenweg 145
3471GH Kamerik
Utrecht
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0348-402578

fax : 0348-402275

http://www.vandermeerbouw.nl

Wat wij doen:
Bouw & Aannemingsbedrijf Van der Meer biedt u vakkundige oplossingen voor alle bouwkundige werkzaamheden aan, in en om uw huis!

Dat wij als Bouw & Aannemingsbedrijf van der Meer ons werk naar volle tevredenheid afleveren staat vast. Dat is niet alleen onze eigen overtuiging maar dat blijkt overduidelijk uit het hoge percentage klanten dat besluit om een tweede maal of of nog vaker met ons in zee te gaan.

Ons werkaanbod varieert van klein verbouwingswerk, dakkapellen, woonhuisuitbreidingen en dakopbouwen tot de nieuwbouw van vrijstaande woningen en bedrijfspanden.

De laatste jaren heeft Bouw- en Aannemingsbedrijf van der Meer zich onderscheiden op het gebied van duurzaam en energiezuinig bouwen. Veel aandacht wordt gegeven aan kwaliteitszorg, wettelijke bouwregelgeving en uiteraard aan de invulling van de wensen van de klant.Service:
Advies

Diensten:
Aanbouw, Aanbouw / verbouw, Nieuwbouw, Onderhoud, Renovatie

Specialisatie:
Badkamer, Bedrijfspanden, Complete aanbouw plaatsen, Dakbedekking, Dakgoot, Dakkapel, Dakkapellen, Garage / carport, Kozijnen, Nieuwbouw woning, Rolluiken, Timmerwerk, Woningen

Betalingsmogelijkheden:
Overige betaalmethoden

Aangesloten bij / Certificering:
Bouwend Nederland, BouwGarant, De Bouw maakt het