Aannemer Romijn Bouw BV

Vergelijk Aannemers Kockengen

Waarom gelijk een keuze maken? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een bedrijf in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare aannemers uit Kockengen 

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Aannemers werkzaam in Kockengen en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Spengen 24
3628EX Kockengen
Utrecht
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.romijn-bouw.nl

[email protected]

Wat wij doen:
Romijn Bouw BV is een vooruitstrevend bedrijf, werkzaam in onder meer woning- en utiliteitsbouw, betonwerk en maatvoering. Wij streven ernaar om met een nuchtere aanpak producten af te leveren waar wij voor honderd procent achter staan.

Als professioneel en gecertificeerd bouwbedrijf voert Romijn Bouw BV opdrachten uit voor onder andere particulieren, bedrijven, overheid en vastgoedmaatschappijen. Zowel in hoofd- als in onderaanneming.

De totaalaanpak van ontwerp, vergunningsaanvraag en constructieberekeningen tot en met het verzorgen van het laatste detail, biedt vele voordelen. Het resultaat is het best te omschrijven als het ontzorgen van u als opdrachtgever. Wij werken samen met gerenommeerde architecten en constructiebureaus.

Bij ons heeft u één aanspreekpunt, zo weet u op elk gewenst moment exact de status van uw project. U vindt bij ons een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding; kennis en ervaring liggen daaraan ten grondslag. Wij leggen de lat bewust hoog: Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Wij werken met liefde voor het vak en leveren alleen producten af waar wij voor honderd procent achter staan. De wensen van de opdrachtgever vormen daarbij de basis. Het begint met een gedegen bouwkundig advies en het bieden van oplossingen op maat. Daarna ontstaat als vanzelf een proces waar met elkaar meedenken centraal staat, altijd gericht op een kwalitatief hoogwaardig eindproduct.

Romijn Bouw heeft alles in huis om uw project tot een succes te maken:

Goed geschoolde vakmensen
Kwalitatief hoogwaardige bouwmaterialen
Machines en hulpmaterieel volgens Arbo-specificaties
Vakbekwame onderaannemers
Schriftelijk vastleggen van afspraken
Eén aanspreekpunt tijdens het gehele bouwprocesSpecialisatie:
Badkamer, Dakkapel, Funderingsherstel, Houtskeletbouw, Zolder, Zwembad

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Nieuwbouw, utiliteitsbouw

Aangesloten bij / Certificering:
VCA, Bouwend Nederland en Bouw Garant