Aannemer Fronik Infra BV

Vergelijk Aannemers Mijdrecht

Waarom gelijk een keuze maken? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een bedrijf in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare aannemers uit Mijdrecht 

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Aannemers werkzaam in Mijdrecht en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Mijdrechtse Zuwe 2
3641PG Mijdrecht
Utrecht
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.fronikbv.nl

[email protected]

Wat wij doen:
Wij zijn een middelgroot aannemingsbedrijf, gevestigd te Mijdrecht in de gemeente De Ronde Venen. Al meer dan 50 jaar zijn wij actief werkzaam op de markt van grond,- water- en wegenbouw in de ruimste zin van het woord. Ons werkterrein strekt zich uit over de provincies noord- en Zuid Holland en Utrecht. Onze opdrachtgevers zijn voor een belangrijk deel gemeenten, bouwende ontwikkelaars, vastgoedbeheerder, woningbouwverenigingen en bedrijven. Daar het grootste deel van onze omzet verkregen wordt uit onderhandse opdrachten, durven wij te stellen dat u bij ons gegarandeerd bent van een juiste prijs/kwaliteitverhouding.

Binnen ons bedrijf werken 35 vaste en gemotiveerde medewerkers met een brede vakkennis. We beschikken over een platte overzichtelijke organisatie en werken in richting van onze opdrachtgevers zoveel mogelijk met vaste contactpersonen zowel vanuit calculatie/werkvoorbereiding als vanuit de uitvoering.
Om onze kwaliteiten en vakkennis binnen ons bedrijf voor de toekomst te waarborgen werken we ook actief aan het intern opleiden van nieuwe medewerkers. We zijn een erkend leerbedrijf en hebben een samenwerkingsverband met het SPG. Leerlingen gaan bij het SPG in dienst en volgen bij ons de praktijkopleiding.Service:
Advies

Specialisatie:
Architect, Bestrating, Fundering, Infrastructuur, Riolering, Water

Aangesloten bij / Certificering:
VCA** (versie 2004/04) , NEN-EN-ISO 9001 (2000)