Aannemer Krimp BV Aannemersbedrijf

Vergelijk Aannemers Mijdrecht

Waarom gelijk een keuze maken? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een bedrijf in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare aannemers uit Mijdrecht 

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Aannemers werkzaam in Mijdrecht en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Ondernemingsweg 2
3641RZ Mijdrecht
Utrecht
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Kwaliteit staat voorop bij Aannemersbedrijf Krimp B.V. Onze uitstekende dienstverlening, de persoonlijke aandacht voor elke klant en onze betrouwbare werkwijze zijn daarvoor het beste bewijs.

Al onze gemotiveerde medewerkers van Aannemersbedrijf Krimp B.V. staan graag voor u klaar. Al meer dan 150 jaar zijn wij actief op het gebied van nieuwbouw, verbouw en onderhoud van woningen en bedrijfspanden.

In 1860 startte Johannes Krimp een timmer/ aannemersbedrijf gevestigd in Wilnis.

De tweede generatie Krimp, Gijsbertus, nam het bedrijf over in 1902 en vestigde zich in het pand aan de Herenweg 85 in Wilnis.

In 1947 neemt het derde lid van de generatie Krimp, in Wilnis het beste bekend als Gijs, het bedrijf over dat op dat moment is gevestigd aan de Herenweg 93 te Wilnis.

Door de modernisering in de bouw is het moeilijk om het bedrijf op die plaats in Wilnis te handhaven, aangezien er onvoldoende uitbreidingsmogelijkheden aanwezig zijn. Besloten wordt daarom om het bedrijf naar het industrieterrein van Mijdrecht te verplaatsen, hetgeen in 1979 een feit is.

Op dit moment wordt het bedrijf geleid door twee zoons van Gijs Krimp. Aannemersbedrijf Krimp B.V. is lid van Bouwgarant. Dit keurmerk betekent dat wij voldoen aan strenge eisen op het gebied van vakmanschap, betrouwbaarheid en bedrijfsvoering. Kortom, wij hebben alles in huis om uw bouwopdracht vakkundig uit te voeren en te begeleiden.Service:
Advies, Offerte

Diensten:
Aanbouw, Verbouwen

Specialisatie:
Dakbedekking, Dakkapel, Dakwerk, Isolatie, Kozijnen, Rolluiken, Serre, Architect, Bedrijfspanden, Deuren, Garage, Inbraakpreventie, Kunststof kozijnen, Timmerfabriek, Trappen, Water, Woningen