Selecteer provincie

Aannemer Vossen Timmerbedrijf Van

Vergelijk Aannemers Oud-Vossemeer

Waarom gelijk een keuze maken? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een bedrijf in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare aannemers uit Oud-Vossemeer 

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Aannemers werkzaam in Oud-Vossemeer en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Hikseweg 3
4698RJ Oud-Vossemeer
Zeeland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.vossentb.nl

[email protected]

Wat wij doen:
Timmerbedrijf Van Vossen in Oud-Vossemeer timmert inmiddels ruim 10 jaar aan de weg. Sinds 2002 heb ik bij ruim 250 klanten vele verschillende projecten en klussen gerealiseerd. Daarmee is mijn specialiteit wel veelzijdigheid geworden.

U kunt bij mij terecht voor vrijwel alle soorten projecten, zoals het vervangen van houten of kunststof kozijnen, een aanbouw, dakkapel, (zolder)betimmering, trappen, maatwerkdeuren en alle voorkomende werkzaamheden.

Om welk project het ook gaat, in overleg met u denk ik graag met u mee om naar uw wensen iets te bouwen met kwalitatief hoogwaardige materialen. Bel of mail gerust voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

én van mijn sterke kanten zijn de kleinere projecten, zoals het plaatsen van een aanbouw, een dakkapel, het vervangen van houten of kunststof kozijnen, het plaatsen van een badkamer, zolderbetimmering, trappen, maatwerkdeuren, dakgoten en dergelijke.

Veel dingen kan ook ik niet alleen. Maar ik verzorg voor u de totale klus en regel dus zelf wanneer nodig bijvoorbeeld een loodgieter, stucadoor of installateur. Zo heeft u als klant altijd één aanspreekpunt, dat is wel zo prettig.

Ik hou van kwaliteit en zal dus vaker de betere merken en hoogwaardiger materialen gebruiken omdat zich dat voor u ruimschoots terugbetaalt in lagere arbeidskosten en langere levensduur.Service:
Gratis offerte

Diensten:
Aanbouw, Renovatie, Timmerwerk op maat, Verbouwen

Soort aanbieder:
Aannemer, Klusbedrijf, Timmerbedrijf, Timmerman

Soorten timmerwerk:
Badkamerkastjes, Dakkapel, Deuren, Inbouwkasten, Interieur, Kasten, Keukenkastjes, Kozijnen, Meubels, Terrasoverkapping, Trappen, Veranda

Doelgroep:
Particulieren