Aannemer Wian Afbouw

Vergelijk Aannemers Borculo

Waarom gelijk een keuze maken? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een bedrijf in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare aannemers uit Borculo 

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Aannemers werkzaam in Borculo en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Korenbree 32
7271LH Borculo
Gelderland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Wian Afbouw is een Stukadoorsbedrijf opgericht op 1 april 1997 door Willy Hulzink en Andre Klein Gunnewiek. De naam komt van de eerste 2 letters van de voornamen WI en AN.
Na 15 jaar in loondienst te hebben gewerkt vonden ze de tijd gekomen om zelf een onderneming te starten zo ontstond Wian Afbouw vof. Momenteel kunnen we met ons team van 8 stukadoors uw stukadoorswerkwerkzaamheden uitvoeren.

Door de kleinschaligheid van de onderneming is elke klus van klein tot groot bij ons in goede handen. Wian Afbouw verricht werkzaamheden voor zowel particuliere klanten als aannemers.

Wian Afbouw is aangesloten bij de vakorganisaties NOA en Hoofdbedrijfschap Afbouw en onderhoud en werkt volgens de Leveringsvoorwaarden van de NOA welke wij u altijd toezenden bij uw offerte aanvraag (www.noanederland.nl). Tevens zijn al onze mensen gecertificiceerd in veiligheid.Service:
Alleen op afspraak, Gratis offerte, Online contactformulier

Diensten:
Cementdekvloeren, Diensten, Lijstwerk, Machinaal stukadoorswerk, Projecten, Sauswerk, Spachtelpleisters, Spackspuitwerk, Speciale wandafwerking, Traditioneel stukadoorswerk

Betalingsmogelijkheden:
Faktuur

Aangesloten bij / Certificering:
NOA