Aannemer Tankens Andel BV

Vergelijk Aannemers Andel

Waarom gelijk een keuze maken? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een bedrijf in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare aannemers uit Andel 

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Aannemers werkzaam in Andel en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Hoofdgraaf 69
4281NN Andel
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0183-441841

fax : 0183-443520

Wat wij doen:
Aannemings- en handelsonderneming Tankens is een middelgroot allround bouwbedrijf, gevestigd te Andel. De wensen en eisen van opdrachtgevers en gebruikers staan bij Tankens altijd voorop gesteld. Ontwikkelen, bouwen, leveren van bouwmaterialen en het leveren van keukens, sanitair en tegels behoort tot de kerntaken van Tankens.

Korte communicatielijnen, flexibel, oog voor kwaliteit, betrokken, afspraak is afspraak, meedenken, betrouwbaar, de klant staat centraal, kennis ensamenwerken zijn termen welke door veel van onze opdrachtgevers, onderaannemers en personeel aan ons bedrijf gekoppeld worden. Deze termen staan bij Tankens dan ook hoog in het vaandel. Deze termen dragen er ook zeker toe bij dat wij sterk zijn in het begeleiden en bouwen van complete bouwprojecten in bouwteamverband. Het merendeel van onze opdrachtgevers maakt gebruik van onze kennis en kwaliteiten.

Om het bouwproces goed, snel en soepel te laten verlopen moeten alle facetten behorend bij het ontwikkelen van een bouwplan tot het gewenste eindresultaat beheerst worden. Door een kwalitatief goed en hoog opgeleid bedrijfsbureau, goede nauwkeurige vakmensen op de bouwplaats en goede samenwerking met vaste onderaannemers, beheerst Tankens alle facetten behorend bij het ontwikkel- en bouwproces.

Om dit ontwikkel- en bouwproces voor onze opdrachtgevers en onszelf nog beter te beheersen zijn wij, sinds januari 2005, in het bezit van het VCA** certificaat en hebben we per oktober 2010 ook het ISO 9001 certificaat behaald. Verder is Tankens erkend lidbedrijf van Bouwend Nederland en zijn diverse personen ook binnen besturen van Bouwend Nederland actief.

Omdat wij de bij het ontwikkel- en bouwproces benodigde kwaliteiten bezitten, zijn wij in staat om alle voorkomende werkzaamheden in de woning- en utiliteitsbouw uit te voeren. Een slogan hierbij is. Een werk is nooit te klein en niet snel te groot of te moeilijk.

Ons werkgebied strekt zich voornamelijk uit van Eindhoven naar Moerdijk naar Amsterdam tot Utrecht, waarbij Andel het centrale punt is. Voor vaste opdrachtgevers maken wij graag een uitzondering. Hen volgen wij door het gehele land.Openingstijden:
Maandag : 07:30 - 17:00
Dinsdag : 07:30 - 17:00
Woensdag : 07:00 - 17:00
Donderdag : 07:00 - 17:00
Vrijdag : 07:00 - 17:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenService:
Aanbouw / verbouw, Complete aanbouw plaatsen, Ramen / deuren

Service:
Gratis offerte

Toegankelijkheid:
Begane grond, Toegankelijk voor rolstoelen

Diensten:
Aanbouw / verbouw, Herbouw, Nieuwbouw, Schadeherstel, utiliteitsbouw

Specialisatie:
appartementen, architect, Badkamer, badkamers, bedrijfspanden, Bouwadvies, Complete aanbouw plaatsen, Dakkapel, garage, Garage / carport, kantoor, Keuken, keukens, Kozijnen, maatwerk, Metselwerk, Ramen / deuren, Schilderwerk, Schuifpui, Serre, stucwerk, Stucwerk / stukadoren, Stutten van gevel, Tegelwerk, terras, Timmerwerk, Toilet, Vloer, vloeren, vloerverwarming, woningbouw, woningen, Zwembad

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Bank / giro overschrijving

Aangesloten bij / Certificering:
Bouwend Nederland, TÜV Nederland, Bouwend Nederland, ISO 9001, Fundeon officieel erkent leerbedrijf