Aannemer OK bouw BV

Vergelijk Aannemers Giessen

Waarom gelijk een keuze maken? Vergelijk altijd eerst voordat u een met een bedrijf in zee gaat! Wij adviseren u om binnen 2 minuten geheel gratis en vrijblijvend informatie te ontvangen van betaalbare aannemers uit Giessen 

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Aannemers werkzaam in Giessen en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Transportstraat 6
4283JL Giessen
Noord-Brabant
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Bouwbedrijf O.K. Bouw, ontwikkelt en bouwt uw bedrijfspand geheel naar uw wens.

Naast het bouwen van uw bedrijfspand adviseren en begeleiden wij u vanaf het eerste ontwerpplan tot en met realisatie. Praktische uitvoerbaarheid, een financieel verantwoord en fraai ontwerp zijn hierbij sleutelwoorden.

Naast de aanvraag van uw bouwvergunning nemen wij u ook alle werkzaamheden die samenhangen met de gemeentelijke procedures uit handen. Door onze gedegen aanpak en ruime ervaring bent u verzekerd van en representatief en duurzaam gebouwd bedrijfspand tegen lage bouwkosten, een uitstekende prijs / kwaliteits verhouding, het waarborgen van afspraken over tijdsplanning en een bedrijfspand dat aansluit bij uw identiteit.

Wij zijn gevestigd in Giessen, Noord Brabant. Als aannemer werken wij met een groot netwerk van lokale, betrouwbare en vakbekwame onderaannemers, daardoor kunnen wij zeer effici├źnt en effectief op elke plek in Nederland de bouw van uw bedrijfspand realiseren.

Wij bouwen bedrijfsverzamelgebouwen voor huisvesting van kleine bedrijven, startende ondernemers, maar ook voor gebruik door particulieren, zoals het stallen van een klassieke auto of het onderbrengen van een bijzondere collectie.Service:
Offerte

Toegankelijkheid:
Begane grond

Specialisatie:
Architect, Bedrijfspanden, Bouwvergunning, Fundering, Grondverzet, Kantoor, Vloeren

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Nieuwbouw, Renovatie